Voed je ziel en straal!

Maak kennis met SoulCollage®.

 

Via SoulCollage® maak je op een bijzonder fijne en creatieve manier contact met je Innerlijke Wijsheid. Je maakt als het ware een collage van je ziel vanuit je intuïtie, in alle rust en stilte.

 

Hierdoor kunnen er bij jou diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.
SOULcOLLAGE®

Voor het maken van SoulCollage®kaarten heb je geen groot artistiek talent nodig. Je werkt met allerlei afbeeldingen uit tijdschriften waartoe je je aangetrokken voelt. Je knipt of scheurt ze uit en plakt ze in een collage op een kleine kaart. Zo voeg je afbeeldingen samen tot een groter geheel waarin je eigenschappen van jezelf gaat ontdekken. 

Dit proces geeft je op wonderlijke wijze toegang tot je innerlijke wijsheid. En wat het mooiste is: je doet het volledig zelf! Jij bent het zelf, die spreekt vanuit de kaart!

Bij het SoulCollage®proces is het samen maken en het samen delen van de kaarten met andere deelnemers van een grote toegevoegde waarde. En het zijn heus niet alleen vrouwen en kinderen die dit graag doen. Ook mannen ervaren de diepte van het proces met hun persoonlijke inzichtkaarten. 


Als SoulCollage®facilitator begeleid ik je in het proces van het lezen van de kaarten. Dit doe ik met veel enthousiasme en met persoonlijke aandacht voor het uniek zijn van elke deelnemer. Ik ga hier niet sturend te werk. Elke deelnemer heeft een veilig gevoel want er gebeurt niks wat je zelf niet wil. Jij bepaalt zelf wat naar de oppervlakte komt en wat niet. Je komt er helemaal zelf achter wat de boodschap van jouw kaart zou kunnen zijn. Sowieso wordt er respectvol omgegaan met de grenzen die je zelf bepaalt. Dit klinkt misschien zwaar maar dat is het helemaal niet. Integendeel, gaandeweg voel je je lichter worden door het plezier van het creëren en delen met gelijkgestemden. 

Wat doet SoulCollage® met mij?

Ik heb in mijn leven zoveel fijne creatieve dingen mogen beleven en ervan genoten. Telkens deed het deugd om even uit mijn hoofd te gaan, om die gedachtenstroom on hold te zetten en de tijd en zorgen om je heen te vergeten. Het proces van SoulCollage® heeft mij doen ervaren wat het is om niet alleen creatief bezig te zijn, maar tegelijkertijd naar je gevoel en je intuïtie te gaan. Dan ontdek je gevoelens, beelden en kwaliteiten van jezelf die al lang ondergesneeuwd zitten. Door dol mee te draaien in structuren, opgelegde normen en regeltjes lopen we onszelf voorbij en vergeten we te Leven. Hoe is SoulCollage® ontstaan?

Seena B. Frost is de creator van SoulCollage®. Zij was een Amerikaanse theologe en psycholge.

Toen ze in haar praktijk ondervond hoe transformerend het maken en delen van zielekaarten was, besloot ze dit gegeven uit te bouwen en te verfijnen. Ze noemde haar methode SoulCollage®.

Op 13 januari 2016 overleed Seena. Ze is geliefd en gemist door de hele SoulCollage®community die haar ongelooflijke erfenis van SoulCollage® wilt doorgeven. 

In het filmpje hiernaast kan je getuigenissen beluisteren over de shift in je voelen die de kaarten teweeg kunnen brengen vanuit afbeeldingen, intuïtie en inspiratie. 

Wil je graag meer weten over mij als SoulCollage®facilitator? Lees hier mijn uitgebreide bio op de website www.soulcollage.com*Juridische info*                                                                                                                                                                                                                                                           SoulCollage® is een geregistreerde merknaam van SoulCollage.Inc. en mag alleen gebruikt worden door erkende SoulCollage facilitators. 
SoulCollage® kaarten kunnen knipsels bevatten van anderen, die onder het auteursrecht vallen.

Echter SoulCollage® kaarten worden nooit gedupliceerd, tentoongesteld of verkocht omdat ze alleen bestemd zijn voor persoonlijk gebruik.

Met dank aan alle fotografen en kunstenaars van wie we de afbeeldingen gebruiken om ons te inspireren en onze innerlijke en uiterlijke wereld te ontdekken en te hercreëren.