Sit-in SoulCircles (meditatie-avonden)

 

Ik ben superblij om jullie mee te delen dat ik me vanaf heden Sit-in facilitator noemen mag noemen via Timotheus Project.

 

Na een vormingsdag in oktober 2018 besloot ik mijn SoulCircles te koppelen aan de Sit-ins van Timotheus Project. Sit-ins zijn als deel van hun Active Community Project een manier om in verbinding met anderen zorg te dragen voor de wereld die ons omringt, om onszelf en de aarde heling te geven, om een stilteplek te creëren voor mensen die zoekende zijn in deze uitdagende transitietijden…

In deze bijeenkomsten laten we ons lichaam en geest tot een diepe rust en ontspanning komen, via verstilling, meditatie, visualisatie, kleine oefeningen, verbindende gesprekken… in een huiselijke kring.

Als vrijwilliger bij Timotheus engageer ik me zo om vanuit die stilte verbinding te maken met mijn buurt en een weg te tonen naar krachtig zelf-bewustzijn en een nieuwe vorm van actief burgerschap.

De Sit-ins gaan door op verschillende locaties in Vlaanderen. Daarom ben ik blij en dankbaar dat ik vanuit Leopoldsburg mijn steentje kan bijdragen. 

Ik organiseer ze elke tweede vrijdagavond van de maand. 

Deze Sit-in SoulCircles vind je vanaf nu dus ook terug op de site van Timotheus Project Langs die weg kan je ook inschrijven.

In de activiteitenkalender vind je alle data terug. Welkom!