Wil je al lang wat minder vlees eten, maar weet je niet goed waar beginnen, of welke vervangers je allemaal kan kiezen?
In deze kooklessen help ik je graag op weg. We kiezen voor natuurvoeding, lokaal, biologisch en seizoensgebonden. Dat is beter voor je gezondheid en zorgt voor minder ballast in je lijf,
waardoor je sterker wordt. Echt voedsel voor je lijf èn je ziel!
- Woensdag 18 maart: Snelle vegetarische gerechten. (Ovenschotel, stoofpotje, wok,…)
- Woensdag 22 april: Vegetarisch lente koken.
- Woensdag 13 mei: Leer vers, biologisch, puur en plantaardig koken.
- Woensdag 3 juni: Zomerse vegetarische gerechten.
Deelnamebedrag: 55 € per workshop inclusief recepten, deskundige uitleg, de maaltijd
en dranken.
Je kan dus kiezen voor welke workshop je inschrijft en voor hoeveel workshops.
Uur: van 19u tot 22u.
Locatie: Kwizien, Dorpsstraat 28 in Zonhoven
Schrijf je nu in voor deze workshops!