Duurzaam Wel-ZIJN salon
Zondag 1 oktober 2017 van 10.00 tot 18.00 u

Vrije ondernemers werken vanuit hun passie om de wereld een stukje mooier te maken. Zij willen je inspireren met informatiestanden, workshops en lezingen omtrent vrij ondernemen, time- management, mindfulness, meditatie, joga, gezonde voeding, natuur educatie, creatieve oefeningen, energetisch heelheid, voetreflexmassage, drukpunt massage, accupunctuur, shiatsu, bach bloemen remedies, energy-flow, familie opstellingen, enz…

Creëer een balans op zowel financieel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak, want alles begint bij jezelf!
Dit salon reikt je vleugels aan die jou kunnen helpen om de reis te maken van je hoofd naar je hart ! Om je te bekrachtigen door je eigen innerlijke autoriteit om zo je weg te vinden naar heelheid, gezondheid, innerlijke kracht en gezond ondernemerschap vanuit vrijheid, passie en samenwerking.
Kom inspiratie opdoen om te ontdekken wat jij op jouw unieke manier kan bijdragen aan de aarde, aan onze maatschappij, aan jouw omgeving, maar bovenal aan jezelf!

Georganiseerd door de gemeente Balen en

To Be Steps.

 

Gratis toegang. Kaarten af te halen in het vrije tijdscentrum De Kruierie in Balen.


Met een infostand en een lezing wil ik op deze beurs bijdragen aan een inspirerende dag voor jou.

 

 

 

Om 11.00u geef ik er een lezing over macrobiotiek, gezonde voeding en SoulCollage®.

 

Wat heeft dit met elkaar te maken, vraag je je wellicht af?

Hoe kan dit jouw leven positief veranderen?

 

Ik ben geïnspireerd door SoulCollage® en macrobiotiek.

Ze gaan allebei over eenvoud en ze brengen je beiden in verbinding met je lichaam, met wat er diep in jou leeft, vanuit eeuwenoude wijsheden over verbinding met de natuur, met het leven. Macrobiotiek is afgeleid van het Griekse “makros”, dat groot betekent en “bios” dat leven betekent. Samen houdt het “kunst om tot een veelomvattend leven te komen” in.

Door gezonder te eten en te leven en door te luisteren naar je lichaam, begin je meer vanuit heelheid te leven, wat je gelukkiger en liefdevoller maakt.

Het proces van SoulCollage® geeft je toegang tot je intuïtie. Door kaarten te maken en het proces aan te gaan, onderneem je een diepe persoonlijke reis naar jezelf, naar je diversiteit, naar je dieptes, naar je ziel. De kaarten worden jouw persoonlijke inzichtkaarten.

Door de kaarten in groep met anderen te maken en te delen, versterk je je innerlijke wijsheid en ontdek je lagen van jezelf die misschien al lang ondergesneeuwd zitten. Ze vormen een spiegel van jezelf, van je ziel.Door zo te leven kom je steeds meer in verbinding met jezelf, met de natuur, met de mensen rondom jou. Het is als het ware een spiraal die telkens weer nieuwe wijsheden en waarheden naar boven brengt.

 

Kom dus inspiratie opdoen tijdens mijn lezing om 11u om te ontdekken wat jij op jouw manier kan bijdragen aan de aarde, de maatschappij, je omgeving en vooral aan jezelf!