SoulCollage®workshop

 

 

Vrijdagavond 28 februari van 19.30u tot 22.15u 

 

 

We keren naar binnen en maken kennis met de gedachte: ‘ik accepteer mezelf zoals ik ben’ en al de gevoelens die hierbij horen. In de jaartraining van Byron Katie, die ik momenteel volg, leer ik dat elk verzet en elk oordeel nutteloos is en slechts zorgt voor een strijd die je nooit kan winnen. Ook ik heb nog behoorlijk wat werk aan de winkel, maar het is oh zo verrijkend!

In deze workshop SoulCollage® verdiepen we deze gedachte nog meer. Je hebt sowieso 1 dag langer om van je kaarten te genieten deze maand :-)

Alleen al het doorzoeken van de bakken met afbeeldingen en dan nèt die ene prachtige zonsondergang vinden die mooi combineert met de afbeelding van het kleine meisje dat met een bal speelt… ik zeg maar iets…., doet je verwonderd staan over de kracht van afbeeldingen.

Je plakt je gevonden afbeeldingen op een kaart zodat er een kleine collage ontstaat. Een beetje zoals een moodboard, maar dan veel kleiner… maar ook veelzeggend! Want dat is de kracht van SoulCollage®. Je laat de beelden spreken door in de kaart te stappen en vragen te stellen.
Klinkt het raar? Misschien wel en in het begin is het onwennig, maar eens je bezig bent, voelt het ook heel vanzelfsprekend en herkenbaar aan.

° Welkom vanaf 19.15u met een knabbel, babbel en thee.
° Je hoeft enkel een mooi schriftje en schrijfgerief mee te brengen

° Plaats aan tafel: max. 6 personen

° Deelname: 35 euro, materiaal, knabbels en drank inbegrepen

° Kom je met z'n tweetjes, krijg je ieder 5 euro korting

 

° Klik op de knop beneden voor je inschrijving en de betaling.VERRASSING: Wie naar de meditatie of de workshop SoulCollage® komt, mag snuisteren in spullen die ik weggeef wegens mijn verhuis naar mijn cohousingproject. Leuk toch hè :-)