Het kleine wonder in jou.

Dag mooie mede-mens

 

Iedereen mag het nu weten: ik word omi, moeke, nanna, bonnie…

Ik ben er nog niet echt uit, maar m’n zoon Sander en zijn vrouwtje Aga hebben al gekozen: ze worden in januari 2018 voor het eerst papa en mama.

Een klein wondertje groeit nu in Agnieszka.

Zo héél lang geleden is het nog niet, dat het klein wonder Sander in mij groeide en daarvoor het klein wonder Annelies.

Nu zijn het twee prachtige kinderen die zó krachtig in het leven staan. Mooi om te zien en te ervaren.

Toch bijzonder hoe de natuur in elkaar steekt en hoe wij er in dankbaarheid van mogen genieten! 

Het afgelopen schooljaar was voor mij weer heel boeiend. Ik heb het tweede jaar kookopleiding afgerond bij Mieke Vervecken in Westmalle en het derde jaar bij Ignoramus in Hasselt. Ik vond het allemaal zo leerrijk en voel me letterlijk hongerig naar meer. Toch heb ik me voorgenomen een sabbatjaar te nemen wat kookopleidingen betreft.Het cohousingproject dat ik uit de grond wil stampen, samen met een aantal gelijkgezinde mensen, komt namelijk in een stroomversnelling. We hebben bijna een lap grond, een aantal architecten zijn geïnteresseerd in ons project, we hebben al mooie ideeën op papier staan… nu nog extra kandidaten aantrekken en ons door de rompslomp van wetgeving e.d. worstelen.

 

Tijdens het voorbije Pinksterweekend mocht ik een tweedaagse SoulCollage®workshop bijwonen, begeleid door Mariabruna Sirabella. Deze Amerikaanse wijze dame heeft samen met Seena Frost vele SoulCollage®workshops gefaciliteerd. Ze nam ons deze keer mee op reis met ‘The turn of the spiral’. Mmmh... spiralen... mijn favorieten in de natuur.... Via onze kaarten en gelinkt aan de vier elementen aarde, water, vuur en lucht, doken we naar steeds diepere lagen van onze ziel. Heerlijk om de verbondenheid met onszelf en met elkaar te ontdekken en te voelen. Hier heb ik weer veel inspiratie opgedaan om door te geven in mijn SoulCollage®workshops.

 

Deze keer geef ik ze als thema mee: ‘Het kleine wonder in jou’. Misschien is er in jou iets moois aan het groeien dat gezien mag worden? Of misschien wil je het eerst vorm geven via je SoulCollage®kaarten?

Wil je hiervan graag proeven of hiermee oefenen, schrijf je dan hier in of via mijn website Food4Soul.

Reactie schrijven

Commentaren: 0